Ποδόσφαιρο

Nations League: Η ενδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 20:51

Εκτός αρχικού σχήματος της Εθνικής ο Μάνταλος, μέσα οι Μπουχαλάκης και Χατζηγιοβάννης.

Nations League: Η ενδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο

Η Ελλάδα έχει ένα στόχο απόψε κόντρα στο Κόσοβο. Να νικήσει τον αποψινό της αντίπαλο για δεύτερη φορά και να «κλειδώσει» την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο της Γ' κατηγορίας. Κάτι που θα σηματοδοτήσει την άνοδο στην Β' κατηγορία. Παράλληλα, όμως, θα εξασφαλίσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μια θέση στα Play Offs για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024, αν η «γαλανόλευκη» δεν καταφέρει να πάρει το εισιτήριο μέσω της προκριματικής φάσης για το προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι επιλογές του Πογέτ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας για μια ακόμα φορά επιλέγει τον ίδιο κορμό παικτών, με λίγα νέα πρόσωπα για το αρχικό σχήμα του ματς κόντρα στο Κόσοβο. Σε σχέση με την αναμέτρηση στην Πρίστινα, όπου η Εθνική νίκησε 1-0 με το γκολ του Μπακασέτα, οι διαφορές είναι λιγιστές. Η μία ήταν δεδομένη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Λημνιού. Η άμυνα παραμένει η ίδια, ενώ στο κέντρο αντί Κουρμπέλη και Μάνταλο, επέλεξε τους Σιώπη και Μπουχαλάκη μαζί με τον Μπακασέτα που έχει ελεύθερο ρόλο, μπροστά από τα δύο κεντρικά χαφ. Τη θέση του Λημνιού παίρνει ο Χατζηγιοβάννης. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης ξεκινά ο Παυλίδης αντί του Γιακουμάκη.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας

Ο Πογέτ, λοιπόν, έχει τον Βλαχοδήμο στο τέρμα. Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Τσιμίκας. Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο των Σιώπη και Μπουχαλάκη. Μπροστά τους, σε ελεύθερο ρόλο, ο Μπακασέτας. Στις δύο πτέρυγες οι Χατζηγιοβάννης και Μασούρας. Όσον αφορά στην κορυφή της επίθεσης, εκεί θα αγωνιστεί ο Παυλίδης. Στον πάγκο της ελληνικής ομάδας θα βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Δουβίκας, Γούτας, Ρότα, Τζόλης, Γιακουμάκης, Μάνταλος και Γιαννούλης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr