Ποδόσφαιρο

Ισοπαλία στο πρώτο μπαράζ της Οσέρ με την Σεντ Ετιέν

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 21:48

Ισοπαλία 1-1 στο «Αμπέ Ντεσάμπς». Όλα θα κριθούν την Κυριακή στο ματς του «Ζοφρουά-Γκισάρ».

Ισοπαλία στο πρώτο μπαράζ της Οσέρ με την Σεντ Ετιέν

Ανοικτούς... λογαριασμούς άφησαν η Σεντ Ετιέν και η Οσέρ μετά το πρώτο μεταξύ τους μπαράζ για το τελευταίο εισιτήριο στη Ligue 1 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μετά την ισοπαλία 1-1 στο «Αμπέ Ντεσάμπς» όλα θα κρθούν στο δεύτερο ματς που θα γίνει την Κυριακή στο «Ζοφρουά Γκισάρ».

Οι «στεφανουά» πέτυχαν γρήγορο γκολ

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Σεντ Ετιέν. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα. Μόλις στο 15' ο Ζαϊντού Γιουσούφ σκόραρε και έφερε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Αυτό το 0-1 έδιωξε σε μεγάλο βαθμό το άγχος από την πλευρά των «στεφανουά». Από την άλλη πλευρά, μετέφερε μεγαλύτερη πίεση στην Οσέρ. Εντός έδρας ματς και από το πρώτο τέταρτο ήταν σε θέση «κυνηγού» του σκορ.

«Χρυσή» αλλαγή ο Περίν

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές που έκανε ο προπονητής της Οσέρ απέδωσαν. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμα περισσότερο, με την Σεντ Ετιέν να αναζητεί πρωτίστως να κρατήσει το υπέρ της 0-1. Αλλά δεν το πέτυχε. Στο 87' ο Περίν που είχε μπει στο ματς στο 63', κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να σημειώσει το 1-1. Κάτι που δεν άλλαξε ως το φινάλε. Με το πρώτο ματς της Οσέρ με την Σεντ Ετιέν να λήγει ισόπαλο. Η «μάχη» για το τελευταίο εισιτήριο στην Ligue 1 της σεζόν 2022/23 θα κριθεί την Κυριακή το βράδυ στην έδρα των «στεφανουά».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr