Ποδόσφαιρο

Παρί Σεν Ζερμέν: Σενάρια για αποχώρηση του Νεϊμάρ!

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 12:59

Δυσοίωνο είναι το μέλλον του Βραζιλιάνου σταρ στο Παρίσι σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο καθώς οι πρωταθλητές Γαλλίας «ψάχνονται» για παραχώρηση του!

Παρί Σεν Ζερμέν: Σενάρια για αποχώρηση του Νεϊμάρ!

Λίγες ημέρες μετά την συμφωνία βόμβα με τον Κιλιάν Εμπαπέ, οι Παριζιάνοι πρωταγωνιστούν και πάλι στα μεταγραφικά σενάρια. Ο ιδιοκτήτης της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφι έκανε λόγο για αλλαγή… πλεύσης και προσέγγισης στη μεταγραφική πολιτική του συλλόγου και σύμφωνα με την έγκυρη L'Equipe, η νέα εποχή δεν περιλαμβάνει τον 30χρονο Βραζιλιάνο!

Ο Αλ Κελαϊφι είχε χαρακτηρίσει το Νεϊμάρ ως «τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου» πριν πέντε χρόνια, όταν οι Παριζιάνοι τίναξαν την… μπάνκα στον αέρα, καταβάλλοντας 222 εκατ. ευρώ για την απόκτηση από την Μπαρτσελόνα. Η έλευση του Βραζιλιάνου δεν συνοδεύτηκε πάντως από την κατάκτηση του Champions League που αποτελεί τον απόλυτο στόχο του γαλλικού συλλόγου που πλέον ψάχνει φόρμουλα για την παραχώρηση του. Ο ίδιος ο Νεϊμάρ δεν φέρεται να… συνεργάζεται με την διοίκηση σύμφωνα με το δημοσίευμα, καθώς θεωρείται αδύνατο να βρει ομάδα που θα καλύψει τις τρέχουσες απαιτήσεις του που αγγίζουν τα 35 εκατ. ετησίως! Μέσα σε όλα, γίνεται λόγος για… κόντρα ανάμεσα σε Εμπαπέ και Νεϊμάρ καθώς ο Γάλλος επιθετικός αποτελεί πλέον και επισήμως το νέο ηγέτη της Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr