Ποδόσφαιρο

Champions League: Χωρίς το υπερόπλο της;

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 - 16:43

Πιθανότατα χωρίς τον "πολύ" Χάαλαντ, η Ντόρτμουντ υποδέχεται σε κρίσιμο ματς την Σπόρτινγκ

Champions League: Χωρίς το υπερόπλο της;
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ
Η Ντόρτμουντ δέχθηκε πίεση από την Μπεσίκτας στα πρώτα λεπτά και λίγο έλειψε να μείνει πίσω στο σκορ, αλλά συνήλθε άμεσα, σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και με λίγη περισσότερη προσοχή, θα έφτανε σε περισσότερα γκολ. Το γκολ που δέχτηκε την εκπνοή δεν της κόστισε, εν γένει εύκολη νίκη (1-2). Δεδομένα προσδοκά στην πρόκριση από τον συγκεκριμένο όμιλο. Στη γερμανική Μπουντεσλίγκα, πάντως, έχει προβλήματα (4-0-2), στο τελευταίο ματς ηττήθηκε 1-0 στο «σπίτι» της Γκλάντμπαχ. Αντιμετώπισε τη Σπόρτινγκ το 2016, νίκησε εντός και εκτός έδρας. Αμφίβολοι οι Χάαλαντ (ε. 1/1, 5/7), Ζαγκαντού (α.), Ρόις (μ.-ε. 1/0, 5/1), Μπραντ (μ.-ε. 1/0, 3/1), Σμέλτσερ (α.). Αν απουσιάσει ο Ν Νορβηγός (που είναι το πιθανότερο), θα πρόκειται για μεγάλο πλήγμα.
Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας παρατάχθηκε αποφασισμένη να επιτεθεί στον Αγιαξ, αλλά δεν εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες της, στα μετόπισθεν είχε πρόβλημα και μοιραία συνετρίβη, αν και το 1-5την αδικεί κατά τι. Η επιστροφή στον κορυφαίο θεσμό συνοδεύεται από δυσκολίες, αλλά ουδείς εγκαταλείπει την προσπάθεια, ενδέχεται να προκύψουν ευκαιρίες. Είχε ευκαιρίες για άνετη νίκη επί της Μαρίτιμο στο πρωτάθλημα, αλλά χρειάστηκε ένα πέναλτι στο 98' (1-0). Με 5-2-0 στο ξεκίνημα, βρίσκεται στο «-4». Έχει απογοητευτική συγκομιδή (0-1-2) στη Γερμανία. Αμφίβολοι οι Γκονσάλες (μ. 4/3) και Ινάσιο (α. 1/0, 4/1).
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ – Μενιέ, Ακάνζι, Χούμελζ, Γκερέιρο – Βίτσελ – Μπέλιγχαμ, Αζάρ, Νταχούντ – Μάλεν, Μουκοκό
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ.: Αντάν- Νέτο, Κόατες, Φεντάλ- Πόρο, Παϊλίνια, Νούνιες, Βινάγκρε- Σαράμπια, Σάντος, Παουλίνιο
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Πορτογάλοι φάνηκε να έχουν σοβαρά αμυντικά προβλήματα και θα περάσουν δύσκολες ώρες στην Βεστφαλία, αν και το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί ο Χάαλαντ. Ρίσκο με Χ ημίχρονο-1 τελικό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr