Μπάσκετ

Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 - 11:10

Στο «Ulker Sports and Event Hall» η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague. H Φενέρμπαχτσε μετά τον Ολυμπιακό θέλει να νικήσει και τον Παναθηναϊκό στην έδρα της. Ο Πρωταθλητής Ευρώπης, πάλι, ψάχνει αντίδραση στη διοργάνωση.  

Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Ο άσος της Φενέρμπαχτσε προσφέρεται στο 1,70** και το διπλό του Παναθηναϊκού ανεβαίνει στο 2,16** στην πλατφόρμα της Betsson. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται και η παράταση. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, η πιο δημοφιλής λειτουργία των τελευταίων ετών, με την οποία μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου κουπόνι, με διαφορετικές αγορές από τον ίδιο αγώνα.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Τα στατιστικά της Φενέρμπαχτσε ως τώρα στη διοργάνωση είναι εντυπωσιακά μιας κι έχει ρεκόρ 3-1, ενώ ο Παναθηναϊκός στέκεται στο 2-2. Βέβαια, όταν κοντράρονται δύο ομάδες με τόσο δυνατή παράδοση στην Ευρωλίγκα τα πάντα μοιάζουν ανοικτά και θα κριθούν στο παρκέ. Η Φενέρμπαχτσε έχει 17 νίκες και 20 ήττες απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και μπάσκετ συνδυάζονται άψογα και υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η Φενέρμπαχτσε δέχεται 74 πόντους κατά μέσο όρο και έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Ο Παναθηναϊκός έχει την 3η καλύτερη επίθεση και σημειώνει 86,8 πόντους. Η επιλογή του Over 154,5 συνολικοί πόντοι (με παράταση) δίνεται στο 1,60**.

Η Φενέρμπαχτσε έχει μπει δυναμικά στη Euroleague. Άρχισε με νίκη 82-71 επί του Ολυμπιακού, πήρε με 83-78 και το ντέρμπι κόντρα στην Αναντολού Εφές. Έπειτα ηττήθηκε με 76-57 από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά αντέδρασε και επιβλήθηκε με 78-71 της Άλμπα Βερολίνου. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ξεπέρασε με 95-78 εντός έδρας την Μπούρσασπορ για το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Ο Παναθηναϊκός έκανε καλή είσοδο με 2-0 καθώς νίκησε εύκολα με 87-77 την Άλμπα Βερολίνου και με 94-79 την Μπάγερν Μονάχου. Έπειτα, όμως, άρχισαν τα προβλήματα. Υπέστη διαδοχικές ήττες με 84-80 από την Παρί και με 90-86 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αμφότερα ματς ήταν εκτός έδρας. Στο τελευταίο του ματς νίκησε εντός έδρας με 94-74 την ΑΕΚ BETSSON BC για την Basket League.

Το στοίχημα για το ποιος θα είναι ο νικητής της Ευρωλίγκας έχει άκρως ελκυστικές αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Ο Παναθηναϊκός λογαριάζεται το μεγάλο φαβορί για να διατηρήσει τα σκήπτρα του και πληρώνει 4,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στο 9,00**.

Επτά σερί νίκες επί της Μπάγερν ο Ολυμπιακός

Στο «SAP Garden» η Μπάγερν Μονάχου και ο Ολυμπιακός κοντράρονται επίσης για την 5η αγωνιστική της regular season της Euroleague. Η Μπάγερν κάνει μια καινούρια προσπάθεια υπό τον κόουτς Γκόρντον Χέρμπερτ, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να χτίσει ένα καλό σερί επιτυχιών προκειμένου να σκαρφαλώσει στην κατάταξη.

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στο 3,00** και το διπλό του Ολυμπιακού το συναντάμε χαμηλότερα στο 1,39** στην πλατφόρμα της Betsson. Στις μεταξύ τους μονομαχίες η Μπάγερν έχει 2 νίκες και ο Ολυμπιακός 12, με τους Πειραιώτες να μετρούν 7 σερί επιτυχίες επί των αντιπάλων τους.

Στην πλατφόρμα της Betsson, παίζεις στοίχημα στο μπάσκετ live με εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών και με ασύγκριτες αποδόσεις. Η Μπάγερν Μονάχου έχει ρεκόρ 2-2 στη Euroleague. Νίκησε με 97-89 τη Ρεάλ Μαδρίτης, ηττήθηκε με 94-79 από τον Παναθηναϊκό και με 86-78 από την Παρτιζάν, αλλά πήρε με 109-107 το ματς – θρίλερ με την Παρί. Ωστόσο, στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε με 79-75 από τη Σιντέινικς.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Ο Ολυμπιακός άρχισε με ήττα 82-71 απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, αλλά στη συνέχεια έγραψε δύο νίκες με 74-68 επί της Ζαλγκίρις Κάουνας και με 89-68 επί της Αρμάνι Μιλάνο, προτού ηττηθεί και πάλι εκτός έδρας από την Αναντολού Εφές με 91-89. Στο τελευταίο του ματς χρονικά επιβλήθηκε με 77-61 της Καρδίτσας για την Basket League.

Με 90,8 πόντους κατά μέσο όρο, η Μπάγερν εμφανίζει την καλύτερη επίθεση στην Ευρωλίγκα μπαίνοντας στην 5η αγωνιστική, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μια από τις 5 καλύτερες άμυνες στο τουρνουά καθώς δέχεται μόλις 77,3 πόντους ανά ματς. Το Over 156,5 συνολικοί πόντοι με παράταση προσφέρεται στο 1,65**, με το αντίστοιχο Under να φτάνει στο 2,21** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr