Μπάσκετ

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ BETSSON BC με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 - 11:09

Στο «ΟΑΚΑ» ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την ΑΕΚ BETSSON BC στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό ντέρμπι στο ελληνικό μπάσκετ. Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ BETSSON BC μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στη λίγκα και φυσικά θέλουν να συνεχίσουν στο μονοπάτι των επιτυχιών και της βελτίωσης.  

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ BETSSON BC με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Ο άσος του Παναθηναϊκού δίνεται στο 1,09** και το διπλό της ΑΕΚ BETSSON BC ανέρχεται στο 7,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται και η παράταση. Επίσης, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Ενόψει του ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ BETSSON BC τα στατιστικά της ΑΕΚ BETSSON BC στην εκκίνηση της τρέχουσας σεζόν είναι άκρως ικανοποιητικά, ενώ η παράδοση στέκεται στο πλευρό του Παναθηναϊκού. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός έχει 109 νίκες και 42 ήττες, ενώ μετράει 3 σερί επιτυχίες επί της ΑΕΚ BETSSON BC.

Στην πλατφόρμα της Betsson, μπάσκετ και στοίχημα συνδυάζονται άψογα και προσφέρουν ανεπανάληπτες επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις. Ο Παναθηναϊκός βασίζεται στην έδρα του προκειμένου να επανέλθει στις επιτυχίες και θέλει να δείξει το βάθος που έχει στο ρόστερ του. Το χάντικαπ -12,5 (με παράταση) έχει απόδοση 1,87**, ενώ στην ίδια τιμή βλέπουμε και το +12,5 της ΑΕΚ BETSSON BC.

Ο Παναθηναϊκός πάει στο αθηναϊκό ντέρμπι κουβαλώντας δύο ήττες στην πλάτη του μετά την πρώτη διπλή αγωνιστική της Euroleague. Έχασε με 84-80 από την Παρί εκτός έδρας και με 90-86 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην ισπανική πρωτεύουσα. Έχοντας ήδη ηττηθεί στον τελικό του Super Cup Ελλάδας από τον Ολυμπιακό και μην έχοντας πείσει στην Basket League με τις εμφανίσεις του απέναντι στην Καρδίτσα (80-66 εκτός) και τον ΠΑΟΚ (96-93 εκτός), ο προπονητής Εργκίν Αταμάν βλέπει το ματς με την ΑΕΚ BETSSON BC ως την ευκαιρία ώστε η ομάδα του να αρχίσει να παίζει σύμφωνα με το επίπεδό της και το ταλέντο της.

Η AEK BETSSON BC έρχεται από την πρώτη της ήττα στη σεζόν καθώς λύγισε με 93-74 από τη Βόννη εκτός έδρας στο πλαίσιο του Basketball Champions League. Τώρα, ψάχνει αντίδραση και να παίξει όπως έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια της όπου έδειξε πολύ καλά στοιχεία καθώς επιβλήθηκε των Μακάμπι Ραμάτ Γκαν (80-71, BCL), Άρη Midea BC (70-59, Basket League) και Καρδίτσας (96-65, Basket League). Ο προπονητής Ντράγκαν Σάκοτα ελπίζει στη βελτίωση της ομάδας του.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στον αγωνιστικό τομέα, για το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ BETSSON BC το μεγάλο στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να διαχειριστούν την ενέργειά τους έπειτα από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους και να δείξουν πως μπορούν να βρουν λύσεις και στον πάγκο τους. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τον φόργουορντ Όσμαν, ενώ δεν είναι στο φουλ ο σέντερ Αντετοκούνμπο. Η ΑΕΚ BETSSON BC δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα.

Το στοίχημα στο μπάσκετ στην Ελλάδα και στην Basket League εκτοξεύεται. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει μπει δυναμικά στις ζωές μας και στο κουπόνι και χαρίζει συναρπαστικές αναμετρήσεις και πλούσιο θέαμα σε κάθε αγωνιστική του. Το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ BETSSON BC είναι από τα πολυαναμενόμενα ματς με τις δύο ομάδες να έχουν δείξει πως έχουν επιθετικές αρετές. Το Over 164,5 (συνολικοί πόντοι με παράταση) φτάνει στο 1,87**, ενώ την ίδια απόδοση έχει και το αντίστοιχο Under στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr