Μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Εφές με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 - 10:48

H πρώτη «διαβολοβδομάδα» του Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague ολοκληρώνεται στην Τουρκία με την αναμέτρηση κόντρα στην Εφές (20:30).

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Εφές με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Μετά την αγχωτική νίκη επί της Ζαλγκίρις (74-68) και το άνετο 102-72 κόντρα στον Άρη για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, κερδίζοντας με 89-68 για την 3η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague. Οι Σάσα Βεζένκοφ και Σακίλ ΜακΚίσικ πρωταγωνίστησαν με 22 πόντους ο καθένας, ενώ καλή εμφάνιση έκανε και ο Κώστας Παπανικολάου με 13 πόντους.

Η διπλή αγωνιστική στέλνει τώρα τους Πειραιώτες στην Τουρκία για ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Εφές (20:30). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει ακόμα καλύτερη εμφάνιση από τους παίκτες του, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει το ιατρικό status των Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Φυσικά παραμένει εκτός δράσης ο Κίναν Έβανς.

Εφές – Ολυμπιακός 1:1.90 2:1.94

Σε αντίθεση με τους Πειραιώτες που έχουν θετικό ρεκόρ (2-1), η Εφές έπεσε στο 1-2 μετά την πρόσφατη ήττα από την Μακάμπι και είναι δεδομένο πως ψάχνει αντίδραση, μαζί με μία μεγάλη νίκη που θα την ανεβάσει σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο. Είναι δεδομένο πως ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς περιμένει καλύτερη εικόνα από τους Σέιν Λάρκιν (9,3 πόντοι ανά ματς με 23,5% στο τρίποντο) και Ντάριους Τόμπσον (7 πόντοι ανά ματς με 14,3% στο τρίποντο), ενώ μέχρι στιγμής απογοητεύει ο άλλοτε NBAer Στάνλεϊ Τζόνσον.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εφές μετρά έξι σερί νίκες ως γηπεδούχος κόντρα στον Ολυμπιακό και πως η τελευταία νίκη των «ερυθρόλευκων» στο συγκεκριμένο γήπεδο καταγράφηκε τον Δεκέμβριο του 2017.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Euroleague.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr