Μπάσκετ

Παρί-Παναθηναϊκός 84-80: Κακή βραδιά στο Παρίσι (vid)

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 - 23:51

Πολύ άσχημη βραδιά για τον Παναθηναϊκό στο Παρίσι απέναντι στην Παρί και πρώτη ήττα (84-80) στη φετινή Euroleague για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Παρί-Παναθηναϊκός 84-80: Κακή βραδιά στο Παρίσι (vid)

Σε μια διαβολοβδομάδα που η ομάδα του Αταμάν έχει να πάει και στη Μαδρίτη για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Ρεάλ, το ματς της Τρίτης έμοιαζε με... must win ματς, αλλά οι Πράσινοι ήταν σκιά του εαυτού τους. Βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ από πολύ νωρίς, με την Παρί να έχει σε μεγάλη βραδιά τον Χίφι, που πήρε την κατάσταση στα χέρια του στο πρώτο δεκάλεπτο (21-19).

Σούπερ Προσφορά για όλους Χωρίς Κατάθεση! Μόνο για Σήμερα!

Οι Γάλλοι έχοντας εξαιρετικά ποσοστά και κυρίως ανανεώνοντας συνεχώς επιθέσεις βρέθηκαν έως και στο συν 15 στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Παναθηναϊκό να αντιδρά και να βρίσκει λύσεις κυρίως με τον Λεσόρ μειώνοντας στους έξι στο ημίχρονο (45-39).

Ο Σορτς πήρε τη σκυτάλη στο δεύτερο ημίχρονο για την Παρί και φτάνοντας τους 15 πόντους διατηρούσε την ομάδα του σε μια απόσταση ασφαλείας, την ώρα που ο Παναθηναϊκός έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο και είχε σε πολύ άσχημη βραδιά πολλά από τα ατού του (Σλούκας, Μήτογλου, Χουάντσο, Οσμάν ήταν άφαντοι επιθετικά).

Η τρίτη περίοδος έκλεισε με την Παρί στο συν δέκα (69-59), οι Πράσινοι με ορισμένα μεγάλα σουτ από τον Ναν και με τον Λεσόρ να φτάνει τους 19 πόντους μείωσαν έως τους πέντε πόντους (73-68 στο 35') αλλά τα πολλά λάθη στην επίθεση και τα επιθετικά ριμπάουντ της Παρί της χάρισαν τη νίκη με το τελικό 84-80.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.