Μπάσκετ

ΑΕΚ BETSSON BC-Καρδίτσα με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 - 08:13

Στο «Olympic Hall» των Άνω Λιοσίων, η ΑΕΚ BETSSON BC αντιμετωπίζει την Καρδίτσα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League. Η AEK BETSSON BC ψάχνει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα Ελλάδας ώστε να ενισχύσει την ψυχολογία της ενόψει της συνέχειας, τη στιγμή που η Καρδίτσα θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι σε ακόμη μια μεγάλη ομάδα της λίγκας.  

 

ΑΕΚ BETSSON BC-Καρδίτσα με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Ο άσος της ΑΕΚ BETSSON BC εμφανίζεται στο 1,14** και το διπλό της Καρδίτσας βρίσκεται στο 5,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται η παράταση. Να σημειώσουμε ότι σε όλα τα μεγάλα ματς του κουπονιού είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στο ματς ΑΕΚ BETSSON BC – Καρδίτσα τα στατιστικά και η παράδοση είναι με την ΑΕΚ BETSSON BC. Είναι εκείνη που μπήκε πιο δυνατά όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά γενικά στη σεζόν, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια. Στις 5 συναντήσεις τους η ΑΕΚ έχει 4 νίκες και 1 ήττα. Επικράτησε και τις δύο φορές που φιλοξένησε την Καρδίτσα.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις και αγορές για όλα τα γούστα. Η ΑΕΚ BETSSON BC έχει στόχο να μετατρέψει την έδρα της σε φρούριο προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. Το χάντικαπ -10,5 για την ΑΕΚ BETSSON BC δίνεται στο 1,75**.

Η ΑΕΚ BETSSON BC στην πρεμιέρα της στην Basket League 2024-25 εντυπωσίασε καθώς νίκησε με 70-59 τον Άρη Midea BC εκτός έδρας. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της μιας και προηγήθηκε το 80-71 επί της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν για το Basketball Champions League. Αναμφίβολα πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη εκκίνηση υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα και ήδη φαίνεται τα πολλά νέα αποκτήματα της ομάδας να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του έμπειρου τεχνικού, που απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της ΑΕΚ BETSSON BC να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.

Η Καρδίτσα, από τη μεριά της, προέρχεται από ήττα με 80-66 από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας. Για αρκετό διάστημα της αναμέτρησης ήταν ανταγωνιστική και λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια διαφορά ποιότητας έπαιξε καλά στην άμυνα. Βέβαια, επιθετικά έδειξε να έχει αδυναμίες, αλλά στο εσωτερικό της υπάρχει η προσδοκία πως η ομάδα θα βελτιωθεί καθώς θα αποκτά αγωνιστικό ρυθμό. Εξάλλου, στα φιλικά της έδειξε πως έχει δυνατότητες στον συγκεκριμένο τομέα.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στον αγωνιστικό τομέα του πολλά υποσχόμενου παιχνιδιού ΑΕΚ BETSSON BC – Καρδίτσα το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι αφενός το να φτάσουν στη νίκη, αφετέρου το να συνεχίσουν να βελτιώνονται και να εντάσσουν τα νέα αποκτήματά τους στον τρόπο παιχνιδιού τους. Η ΑΕΚ BETSSON BC δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Καρδίτσα.

Το στοίχημα στο μπάσκετ στην Ελλάδα έχει ως επίκεντρο την Basket League, όπου το επίπεδο του ανταγωνισμού αυξάνεται σεζόν με τη σεζόν και τα παιχνίδια προσφέρουν πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Η ΑΕΚ BETSSON BC θα επιδιώξει να μπει δυνατά στο ματς, ενώ η Καρδίτσα θέλει να βγάλει τις επιθετικές αρετές της στο παρκέ. Το Over 78,5 συνολικοί πόντοι στο πρώτο ημίχρονο φτάνει στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr