Μπάσκετ

Ο αγώνας του Ολυμπιακού στην Euroleague με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 - 14:52

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας (21:15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Ο αγώνας του Ολυμπιακού στην Euroleague με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στη Ρόδο και δύο εκτός έδρας παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε και το Λαύριο, ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα για φέτος στο γήπεδό του. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Ζαλγκίρις (21:15) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Regular Season της Euroleague.

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις 1:1.25 2:4.10

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη χρονιά στην κορυφαία διοργάνωση με ήττα στην Τουρκία. Χωρίς καλές επιλογές στην επίθεση και με προβλήματα στην άμυνα, οι Πειραιώτες ηττήθηκαν από τη Φενέρμπαχτσε (82-71) και είναι δεδομένο πως η νίκη στο ματς με την Ζαλγκίρις αποτελεί μονόδρομο σε όλα τα επίπεδα. Παραμένουν σταθερά εκτός δράσης οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Κίναν Έβανς, εξαιρετικά αμφίβολος ο Σακίλ ΜακΚίσικ, επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά δεν υπολογίζεται για την ώρα ο Μουσταφά Φαλ, που θα επιδιώξει να βρει άμεσα ρυθμό για να… γεμίσει την front line του Ολυμπιακού.

Στην αντίπερα όχθη, η Ζαλγκίρις έρχεται στο Φάληρο με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αφού στην 1η αγωνιστική κέρδισε την Μπαρτσελόνα με 74-67. Οι Λιθουανοί παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο με πρωταγωνιστές δύο γνωστούς στο ελληνικό κοινό παίκτες: Ο Σίλβεν Φρανσίσκο μέτρησε 19 πόντους με 4/6 τρίποντα και ο Ίγκνας Μπραζντέικις «έγραψε» 17 πόντους μαζί με 5 ριμπάουντ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι Λιθουανοί καλούνται να… σβήσουν και την πρόσφατη προϊστορία στις αναμετρήσεις τους με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι με έξι συνεχόμενες νίκες στο πλαίσιο της Euroleague.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Euroleague.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr