Μπάσκετ

Βρέχει τρίποντα και μοναδικές προσφορές* στην Betsson!

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 - 11:20

Η Betsson έχει ετοιμάσει ένα απίθανο ημερολόγιο προσφορών* για να μην χάνεις την μπάλα! Κάθε μέρα θα έχεις εκπλήξεις με σούπερ δώρα* στα σημαντικά αθλητικά γεγονότα! 

Βρέχει τρίποντα και μοναδικές προσφορές* στην Betsson!

Ετοιμάσου λοιπόν για δράση, καθώς η Betsson σε βάζει στα παρκέ της Ευρωλίγκας με εκπληκτικές προσφορές* που δεν πρέπει να χάσεις!

Στον αγώνα Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις, σε περιμένει μια απίστευτη προσφορά* που θα απογειώσει την εμπειρία σου! Μπορείς να επισκεφτείς την Betsson και να απολαύσεις την αδρεναλίνη του μπάσκετ με μοναδικά προνόμια!

ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* ΤΗΣ BETSSON ΕΔΩ!

Στην Betsson, κάθε μέρα είναι ξεχωριστή, με νέες προσφορές* και εκπλήξεις που συνεχίζονται μέχρι το τέλος των διοργανώσεων!

Επιπλέον, στην Betsson θα βρεις κορυφαίες αγορές στο Στοίχημα, σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις και μοναδικά Τουρνουά Στοιχήματος που ανεβάζουν την αδρεναλίνη!

Betsson: Ένα στοίχημα κάνει τη διαφορά!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr