Μπάσκετ

Λιετκαμπέλις-Άρης Midea BC με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024 - 10:59

Στην «Kalnapilio Arena» η Λιετκαμπέλις υποδέχεται τον Άρη Midea BC για την 3η αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του EuroCup.

Λιετκαμπέλις-Άρης Midea BC με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Τόσο η Λιετκαμπέλις όσο και ο Άρης Midea BC ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση. Μάλιστα, την επιδιώκουν διακαώς προκειμένου να μπουν σταδιακά σε τροχιά διεκδίκησης της πρόκρισης στα νοκ άουτ. Οπότε ο στόχος τους είναι να εμφανιστούν βελτιωμένες σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους.

Ο άσος της Λιετκαμπέλις προσφέρεται στο 1,59** και το διπλό του Άρη Midea BC βρίσκεται στο 2,37** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό γεγονός.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στο Λιετκαμπέλις – Άρης Midea BC προμηνύεται μια συναρπαστική μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που ναι μεν έχουν κάποια καλά στατιστικά και αξιόλογη παράδοση, αλλά πάνω από όλα είναι φιλόδοξες και διαθέτουν ποιοτικά ρόστερ. Υπενθυμίζουμε ότι προκρίνονται στους «8» οι δύο πρώτες των δύο ομίλων, ενώ οι επόμενες τέσσερις πηγαίνουν σε έξτρα νοκ άουτ γύρο. Στις δύο μεταξύ τους μονομαχίες έχουν από μία νίκη.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρεις όλες τις αγορές που θα χρειαστείς, με συμφέρουσες επιλογές σε εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις καθώς στοίχημα και μπάσκετ συνδυάζονται άψογα. Λιετκαμπέλις και Άρης Midea BC θα παραταχθούν στο παρκέ για να τα δώσουν όλα για τα νίκη και το Over 153.5 συνολικών πόντων (με παράταση) δίνεται στο 1,88**, ενώ το Under 153.5 πόντοι στο 1,89**.

Έπειτα από δύο αγωνιστικές στο EuroCup, η Λιετκαμπέλις έχει υποστεί ισάριθμες ήττες. Στην πρεμιέρα έχασε με 72-66 από την Τουρκ Τέλεκομ εκτός έδρας. Έδειξε καλό πρόσωπο, αλλά σε κρίσιμες στιγμές δεν ήταν αποτελεσματική. Έπειτα, δεν είχε τύχη απέναντι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ καθώς λύγισε με 94-74 εκτός έδρας. Στο πρωτάθλημα Λιθουανίας, πάντως, έχει καλύτερη εικόνα. Το Σάββατο επικράτησε 85-78 εκτός έδρας της Νεβέζις.

Ο Άρης Midea BC στην πρώτη αγωνιστική έχασε με 95-75 από τη Βενέτσια εκτός έδρας αν και σε μεγάλο διάστημα του ματς ήταν ανταγωνιστικός. Εμφανίστηκε βελτιωμένος στη δεύτερη αγωνιστική εντός έδρας απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ, αλλά ηττήθηκε και σ' εκείνο το ματς (68-63). Ανάμεσα σε αυτά τα δύο παιχνίδια υπέστη άλλες δύο ήττες στο Super Cup Ελλάδας (81-68 από τον Παναθηναϊκό και 73-69 από το Περιστέρι). Ακόμη ψάχνει να βρει την ισορροπία του έπειτα από τις πολλές και σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ του. Το Σάββατο υπέστη μία ακόμη ήττα, για την 1η αγωνιστική της Basket League, εντός έδρας από την ΑΕΚ BETSSON BC με 70-59.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στο αγωνιστικό σκέλος του δυνατού ματς Λιετκαμπέλις – Άρης Midea BC το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με τη βελτίωσή τους και στις δύο πλευρές του παρκέ. Η Λιετκαμπέλις, τώρα, δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικές απουσίες, ενώ ο Άρης Midea BC δεν έχει στο φουλ τον γκαρντ Χοτζ και τον φόργουορντ Λαζέφσκι.

Στο EuroCup το στοίχημα συναρπάζει. Η διοργάνωση χαρίζει πλούσιο θέαμα και το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι ήδη πολύ υψηλό, έπειτα από δύο αγωνιστικές. Οι δύο ομάδες είναι ιλόδοξες και το να κάνουν την έκπληξη και να φτάσουν ως την κατάκτηση του τίτλου, δίνεται στο 81,00** στην περίπτωση της Λιετκαμπέλις και στο 51,00** σε αυτή του Άρη Midea BC στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr