Μπάσκετ

Λαύριο-Ολυμπιακός με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024 - 10:59

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου το Λαύριο υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Λαύριο-Ολυμπιακός με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Το Λαύριο μπαίνει στη νέα αγωνιστική περίοδο με διάθεση να εξασφαλίσει μια άνετη παραμονή κι έπειτα να κυνηγήσει την είσοδό του στα play-off. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, ονειρεύεται την επιστροφή του στην κορυφή της ελληνικής λίγκας.

Ο άσος του Λαυρίου με χάντικαπ +19.5 προσφέρεται στο 1,87**, απόδοση που δίνεται και στον Ολυμπιακό με χάντικαπ -19.5 στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στο Λαύριο – Ολυμπιακός οι φιλοξενούμενοι έχουν στο πλευρό τους τα στατιστικά και την παράδοση, ενώ μπαίνουν στην Basket League με μομέντουμ μετά από την κατάκτηση του Super Cup Ελλάδας. Στις 14 έως τώρα συναντήσεις του με το Λαύριο, ο Ολυμπιακός έχει ισάριθμες νίκες (7 εντός, 7 εκτός).

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρεις όλες τις αγορές που θα χρειαστείς, με συμφέρουσες επιλογές σε εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις με το στοίχημα στο μπάσκετ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο κουπόνι.

Το Λαύριο συνεχίζει με τον Κώστα Μέξα στον πάγκο του και προχώρησε σε μια σειρά από αξιόλογες μεταγραφές προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του. Η εμπειρία που έχει αποκομίσει στην κατηγορία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια για μία θετική σεζόν, ενώ φυσικά βασίζεται και στην έδρα του ώστε να πάρει ώθηση για να φτάσει εκεί που θέλει.

Ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν έχασε στους τελικούς από τον Παναθηναϊκό και τώρα έχει στόχο να ανακτήσει την κορυφή της Basket League. Παράλληλα, όμως, θέλει να λάμψει και σε όλες τις άλλες διοργανώσεις που συμμετέχει και γι' αυτό έκανε εντυπωσιακές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Εξάλλου, η επιθυμία του είναι να κατακτήσει και τη Euroleague. Άρχισε την αγωνιστική περίοδο παίρνοντας για 3η σερί χρονιά το Super Cup Ελλάδας. Νίκησε το Περιστέρι με 79-74 στον ημιτελικό και με 86-85 τον Παναθηναϊκό στον τελικό. Προέρχεται από εκτός έδρας ματς με την Φενέρμπαχτσε για τη Euroleague την περασμένη Παρασκευή (04/10).

Το στοίχημα στην Ελλάδα και την Basket League συναρπάζει για ακόμη μια σεζόν. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ολοένα και πιο ανταγωνιστικό και προσφέρει πλούσιο θέαμα και ανεπανάληπτες εμπειρίες. Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη της λίγκας ως το δεύτερο φαβορί για να πάρει τον τίτλο και δίνεται στο 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός πληρώνει 1,90**.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Ενόψει της δυνατής αναμέτρησης Λαύριο – Ολυμπιακός το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Το Λαύριο θα κληθεί να βρει τις αδυναμίες στην πανοπλία του Ολυμπιακού και να τις εκμεταλλευτεί, ενώ εκείνος θα χρειαστεί να διαχειριστεί έξυπνα και αποτελεσματικά το ρόστερ του και τις δυνάμεις του καθώς προέρχεται από πολύ απαιτητικό ματς και δεν υπολογίζει στον γκαρντ Έβανς και τους ψηλούς Μιλουτίνοφ και Φαλ.

Λαύριο και Ολυμπιακός θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό και το Over 160,5 συνολικοί πόντοι (με παράταση) εμφανίζεται στο 1,87**, ενώ στην ίδια τιμή βρίσκεται και το αντίστοιχο Under στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr