Μπάσκετ

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024 - 11:19

Στο «Ulker Sports and Event Hall» η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της regular season της Euroleague

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Τόσο η Φενέρμπαχτσε όσο και ο Ολυμπιακός έχουν υψηλούς στόχους και αυτήν τη σεζόν, καθώς αρχικά θέλουν να πλασαριστούν ψηλά στην κατάταξη της κανονικής περιόδου κι έπειτα να βρεθούν στο Final 4 και να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Ο άσος της Φενέρμπαχτσε προσφέρεται στο 1,68** και το διπλό του Ολυμπιακού στο 2,18** στην πλατφόρμα της Betsson. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν και την παράταση. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στο Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός αμφότερες έχουν τεράστιο κίνητρο να μπουν δυναμικά στη διοργάνωση και να στείλουν μήνυμα και στις υπόλοιπες φιλόδοξες διεκδικήτριες του τίτλου. Στην παράδοση, από το 2002 μέχρι σήμερα η Φενέρμπαχτσε έχει 16 νίκες και 18 ήττες με τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε στις 3 από τις 4 τελευταίες συναντήσεις τους.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα μπάσκετ στο live σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. Η Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός είναι ομάδες με επιθετικές αρετές και θέλουν να τις δείξουν στο παρκέ.

Στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε συνεχίζει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο σύλλογος έκανε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Ξεχωρίζει η απόκτηση του Γουέιντ Μπόλντουιν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ πρόσθεσε στο ρόστερ της και τους Μπόνζι Κόλσον, Ντέβον Χολ, Νικολό Μέλι, Κεμ Μπιρτς και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Πλέον, δείχνει να έχει μεγαλύτερο βάθος αν και οι αποχωρήσεις του Νικ Καλάθη και του Τάιλερ Ντόρσεϊ μπορεί να την πόνεσαν. Άρχισε τη σεζόν με ήττα 83-82 από την Αναντολού Εφές στο Σούπερ Καπ Τουρκίας.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στη σεζόν πανηγυρικά κατακτώντας το Σούπερ Καπ Ελλάδας την Κυριακή. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιβλήθηκε με 86-85 του Παναθηναϊκού στον τελικό, ενώ στον ημιτελικό νίκησε με 79-74 το Περιστέρι. Αναμφίβολα, έδειξε τη νοοτροπία της μιας και αγωνιστικά δεν βρίσκεται στο σημείο που θέλει ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός έπειτα κι από τις εντυπωσιακές μεταγραφές που έκανε το κλαμπ. Ωστόσο, υπάρχει η πεποίθηση πως απέναντι στη Φενέρμπαχτσε θα παρουσιάσει την πρόοδο της δουλειάς του και θα είναι ακόμη καλύτερος.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Το στοίχημα στη Euroleague είναι συγκλονιστικό μιας και για ακόμη μια σεζόν ο ανταγωνισμός αναμένεται έντονος και το θέαμα υψηλού επιπέδου με πολλές ομάδες να νιώθουν πως έχουν τη δυνατότητα να κατακτήσουν την κούπα. Ο Ολυμπιακός τοποθετείται στο 4,25** να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης και στην ίδια τιμή βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός. Η Φενέρμπαχτσε πληρώνει 8,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στο αγωνιστικό σκέλος του Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να εμφανιστούν καλύτερες σε σύγκριση με τα προηγούμενα επίσημα παιχνίδια τους. Η Φενέρμπαχτσε δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει στο φουλ τον γκαρντ Έβανς και τους ψηλούς Μιλουτίνοφ, Φαλ. Το Over 158,5 συνολικοί πόντοι (με παράταση) δίνεται στο 1,89** καθώς επίσης και το αντίστοιχο Under στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr