Μπάσκετ

Super Cup: Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε ο Ολυμπιακός (vid)

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:43

Το Περιστέρι έβαλε... δύσκολα στον Ολυμπιακό, αλλά οι Πειραιώτες τα κατάφεραν, επικράτησαν με 79-74 και πέρασαν στον τελικό του Super Cup, όπου τους περιμένει ο Παναθηναϊκός.

Super Cup: Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε ο Ολυμπιακός (vid)

Ο Ολυμπιακός ίδρωσε, ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε. Οι οι Πειραιώτες πήραν την νίκη (79-74) και την πρόκριση στον τελικό του Stoiximan Super Cup για να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό με φόντο τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη σεζόν με νίκη επί του Περιστερίου με 79-74 και προκρίθηκε στον τελικό του Stoiximan Super Cup, αλλά με πιο δύσκολο από αυτόν που αναμενόταν. Η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο, έβαλε προβλήματα σε αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα φτάνοντας ακόμη και στο +8 (53-61, 28’), αλλά στο φινάλε η διαφορά ποιότητας και οι λεπτομέρειες που είχαν χρώμα ερυθρόλευκο απέτρεψαν την έκπληξη με το… καλημέρα.

Ο Ολυμπιακός όσο κυλούσε ο χρόνος ξεδίπλωσε την ποιότητά του και φυσικά η τεράστια διαφορά στο βάθος των ρόστερ έκρινε το αποτέλεσμα χωρίς άγχος στο φινάλε.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δέχθηκε 29 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, βρέθηκε στο -8, στο φινάλε όμως δικαίωσε τις προσδοκίες και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (29/9 στις 20:30) στο ματς για τον πρώτο τίτλο της σεζόν 2024/25.

Ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν σε άλλο επίπεδο και ξεχώρισε μαζί με τον Φιλίπ Πετρούσεβ για τους Πειραιώτες, που όχι μόνο δεν ενθουσίασαν, αλλά ίσως και να προβλημάτισαν με την αμυντική τους προσπάθεια σε αρκετά μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-19, 41-34, 60-63, 79-74

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.