Μπάσκετ

Super Cup: Άνετη νίκη για τον Παναθηναϊκό επί του Άρη (81-68) (vid)

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:11

Οι πράσινοι νίκησαν με 81-68 τον Άρη και προκρίθηκαν στον τελικό του τουρνουά για τον πρώτο τίτλο της σεζόν 2024/25.

Super Cup: Άνετη νίκη για τον Παναθηναϊκό επί του Άρη (81-68) (vid)

Oι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας, μπορεί να πιέστηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο από τον Άρη, ωστόσο στα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα, έπαιξαν τρομερή άμυνα και προκρίθηκαν και στον φετινό τελικό του Stoiximan Super Cup επικρατώντας 81-68.

Οι πράσινοι, οι οποίοι δεν είχαν στη δωδεκάδα τον Λορέντζο Μπράουν και τον Τζέντι Οσμάν, έπαιξαν όσο χρειαζόταν στο πρώτο μέρος, πάτησαν το γκάζι στο ξεκίνημα του δεύτερου και δεν έδωσαν δικαιώμα αμφισβήτησης στους αντιπάλους τους. Κέντρικ Ναν με 16 και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης με 11 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Οι Θεσσαλονικείς, από την πλευρά τους, παρατάχθηκαν χωρίς τους τραυματίες Χοτζ - Λαζέφσκι, ήταν ανταγωνιστικοί στην πρώτη περίοδο, αλλά γρήγορα κατάλαβαν ότι δεν είχαν το ταλέντο και το βάθος για να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (29/9 στις 20:30) τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού του Stoiximan Super Cup (Ολυμπιακός - Περιστέρι).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-20, 44-30, 66-46, 81-68

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.