Μπάσκετ

EuroLeague: Επιβραβεύεσαι* σε κάθε νίκη της ομάδας που θα επιλέξεις για κατάκτηση

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:57

Μία μοναδική προσφορά* από το Pamestoixima.gr, με έπαθλα* για την ομάδα που θα επιλέξεις να κατακτήσει την EuroLeague. 

EuroLeague: Επιβραβεύεσαι* σε κάθε νίκη της ομάδας που θα επιλέξεις για κατάκτηση

Η έναρξη της EuroLeague πλησιάζει (03/10) και η αδρεναλίνη αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο! Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Παναθηναϊκός, κι ο Ολυμπιακός θα μπουν ξανά στην κούρσα, με στόχο να βρεθούν στο Final 4 και να διεκδικήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο.

EuroLeague | Σούπερ προσφορά στο Pamestoixima.gr για την κατάκτηση

Μπορείς να ζήσεις τη δράση της EuroLeague στο έπακρο στο Pamestoixima.gr, με πολλές στοιχηματικές επιλογές κι ενισχυμένες αποδόσεις*.

Επιπλέον, από την Παρασκευή (27/09) μέχρι την Τετάρτη (02/10) σε περιμένει μια μοναδική προσφορά*. Παίζεις Μακροχρόνιο στην αγορά «Ευρωλίγκα-Νικητής» και επιβραβεύεσαι για κάθε νίκη της ομάδας που θα επιλέξεις για κατάκτηση.

Περισσότερο θέαμα, περισσότερη διασκέδαση στο Pamestoixima.gr!

Pamestoixima.gr | Νέα προσφορά γνωριμίας* με promo code PSCOMBO

Στο Pamestoixima.gr απολαμβάνεις κάθε παιχνίδι ακόμα περισσότερο με τη νέα συναρπαστική προσφορά γνωριμίας*! Ένα τριπλό δώρο* για σένα με 680 έπαθλα* με το promo code PSCOMBO, για να ζήσεις στο έπακρο κάθε στιγμή στα πρωταθλήματα όλου του κόσμου, όπως και μοναδικές στιγμές στο Live Casino.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr