Μπάσκετ

Ελλάδα-Πουέρτο Ρίκο με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 - 17:24

Φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο δίνει η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ στο «PAOK Sports Arena» στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν 26 Ιουλίου με 11 Αυγούστου 2024 στο Παρίσι. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του μπάσκετ είναι συγκλονιστικές και θα βρείτε αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Ελλάδα-Πουέρτο Ρίκο με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Στο Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Ελλάδας προσφέρεται στο 1,33** και το διπλό του Πουέρτο Ρίκο βρίσκεται στο 3,10** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Στο Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο τα προγνωστικά εμφανίζουν την Ελλάδα φαβορί για τη νίκη, όχι άδικα, αφού η γηπεδούχος απέδειξε τις τελευταίες εβδομάδες την ισχύ της μέσα από το Προολυμπιακό τουρνουά. Σε αυτό έδωσε το παρών και το Πουέρτο Ρίκο, κερδίζοντας στον δικό της όμιλο στον τελικό τη Λιθουανία και παίρνοντας επίσης την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Ελλάδα έχει 7 νίκες, έναντι μίας της αντιπάλου της, στις 8 έως τώρα μονομαχίες τους.

Η Ελλάδα θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια. Στα παιχνίδια που έδωσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο επικράτησε 109-82 της Δομινικανής Δημοκρατίας, 93-71 της Αιγύπτου, 96-68 της Σλοβενίας και 80-69 στον τελικό της Κροατίας. Για το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο, αλλά και για το μεγάλο ραντεβού στο Παρίσι, ο Βασίλης Σπανούλης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κώστα Σλούκα και Θανάση Αντετοκούνμπο, ενώ φαίνεται ότι ούτε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που επίσης χτύπησε, θα προλάβει να είναι έτοιμος για τους αγώνες στη γαλλική πρωτεύουσα. Εκτός και οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Νικ Καλάθης. Το χάντικαπ νίκης της Ελλάδας είναι στο -6,5 πόντους και προσφέρεται στο 1,82**, ενώ αυτό του Πουέρτο Ρίκο στο +6,5 και δίνεται στο 1,88**.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το 2004 ήταν η τελευταία παρουσία του Πουέρτο Ρίκο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Τότε συμμετείχε στον όμιλο της Ελλάδας και προκρίθηκε στα νοκ άουτ ως τρίτη, ενώ η Ελλάδα ως δεύτερη. Στο μεταξύ τους παιχνίδι, στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου, η Ελλάδα επιβλήθηκε με 78-58. Στη συνέχεια το Πουέρτο Ρίκο αποκλείστηκε στα προημιτελικά με 83-70 από την Ιταλία. Στο φετινό εντός έδρας Προολυμπιακό τουρνουά που έγινε στις αρχές του μήνα, το Πουέρτο Ρίκο νίκησε 99-56 το Μπαχρέιν, 80-69 την Ιταλία, 98-78 το Μεξικό και 79-68 τη Λιθουανία, αφήνοντας τη χώρα της Βαλτικής για δεύτερη διαδοχική φορά εκτός Ολυμπιακών Αγώνων. Από την αποστολή του Πουέρτο Ρίκο ξεχωρίζει ο Χοσέ Αλβαράδο των Νιου Ορλινς Πέλικανς, ενώ σε αυτήν βρίσκονται και οι Τζαν Κλαβέλ, Τζόρνταν Χάουαρντ και Αϊζέια Πινέιρο που αγωνίζονται στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Το να σημειωθούν στο παιχνίδι Over 166,5 πόντοι προσφέρεται στο 1,88** και το Under 166.5 πόντοι στο 1,82** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr