Μπάσκετ

Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ!

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024 - 18:41

Μόνο τα τυπικά μένουν για να ανακοινωθεί η μεγάλη επιστροφή του Βούλγαρου φόργουορντ στους Ερυθρόλευκους

Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ!

Μπορεί μόλις χθες, Τετάρτη (3/7), το Τορόντο να καλωσόρισε επισήμως τον Σάσα Βεζένκοφ στην οικογένεια των Ράπτορς, όμως το γεγονός ότι η ομάδα του ΝΒΑ δεν έχει βάλει ψηλά τον πήχη για τη νέα αγωνιστική σεζόν, ήταν καταλυτικό στη μεγάλη απόφαση του Βούλγαρου φόργουορντ να επιστρέψει στο Λιμάνι.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Σάσα Βεζένκοφ έχει αποφασίσει οριστικά να γυρίσει στον Ολυμπιακό, και μένει να φανεί με ποιους όρους από την πλευρά των Ράπτορς θα γίνει αυτό. Το πιο πιθανό όμως, είναι, η διοίκηση του Τορόντο να σεβαστεί την επιθυμία του παίκτη και να τον αφήσει ελεύθερο για την Ευρωπαϊκή ομάδα της αρεσκείας του -κάτι που φυσικά- σημαίνει μόνο Ολυμπιακό. Αλλωστε, την περασμένη Κυριακή τα στελέχη της πειραϊκής ΚΑΕ, Σκινδήλιας και Μπαφές ταξίδεψαν στη Σόφια και συνάντησαν τόσο τον Βεζένκοφ, όσο και τους γονείς του.

Από τη στιγμή που ο παίκτης θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι προς τα ανατολικά, θα είναι τεράστια έκπληξη αν βρεθεί σε άλλη ομάδα. Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όμως οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο ύψους 3.5 εκατομμυρίων ετησίως με διάρκεια τέσσερα χρόνια.

Αγνωστο παραμένει το αν ο Βεζένκοφ δέχτηκε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, όπως ψιθυρίζεται, ή και από άλλη μία ευρωπαϊκή ομάδα το όνομα της οποίας επίσης -για την ώρα- δεν έχει αποκαλυφθεί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.