Μπάσκετ

Δομινικανή Δημοκρατία-Ελλάδα με Σούπερ Προσφορά* και κορυφαίες αποδόσεις στην Betsson

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024 - 11:12

Το ταξίδι της Εθνικής Ελλάδας στο μπάσκετ με προορισμό τους Ολυμπιακούς Αγώνες αρχίζει. Στα «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» αντιμετωπίζει τη Δομινικανή Δημοκρατία στο πρώτο παιχνίδι της για το δεύτερο όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Δομινικανή Δημοκρατία-Ελλάδα με Σούπερ Προσφορά* και κορυφαίες αποδόσεις στην Betsson

Η Ελλάδα θα επιχειρήσει να κάνει το πρώτο βήμα για να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά, απέναντι σε μια ομάδα με ελλείψεις, αλλά που είναι μαχητική. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις είναι συναρπαστικές και πάντα προσφέρονται αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Για το Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα οι αποδόσεις έχουν ενδιαφέρον. Ο άσος της Δομινικανής Δημοκρατίας προσφέρεται στο 7,80** και το διπλό της Ελλάδας με χάντικαπ -16,5 πόντους βρίσκεται στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, υπάρχει και η επιλογή του Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό γεγονός.

ΣΤΗΝ BETSSON ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ 5 ΔΩΡΑ*!

Το Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα διεξάγεται με σαφή προγνωστικά. Δεν είναι μόνο το στάτους – σύμφωνα με τη FIBA, η Ελλάδα είναι η ισχυρότερη στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Φαλήρου - και η παράδοση, είναι σε μεγάλο βαθμό και η κατάρτιση των ρόστερ με τη Δομινικανή Δημοκρατία να έχει σημαντικές απουσίες. Μάλιστα, το να κατακτήσει την πρώτη θέση η Ελλάδα πληρώνει στο 1,57**, ενώ συναντάμε τη Δομινικανή Δημοκρατία στο 21,00**.

Για παράδειγμα, δεν υπολογίζει στον σέντερ Καρλ – Άντονι Τάουνς, που προέρχεται από εντυπωσιακή σεζόν με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, αλλά ούτε και τον έμπειρο ψηλό, Αλ Χόρφορντ, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα του NBA με τους Μπόστον Σέλτικς. Ο μοναδικός NBAer στην αποστολή της είναι ο Κρις Ντουάρτε, γκαρντ – φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς. Πάντως, είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Προτού ταξιδέψει για την Ελλάδα, νίκησε σε φιλικά τη Νορβηγία (78-65), την Ακτή Ελεφαντοσού (69-67) και την Πορτογαλία (80-79), ενώ έχασε από την Ισπανία (84-74). Υπό τον Αργεντινό προπονητή Νέστορ Γκαρσία έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο και παίζει πάντοτε δυνατά.

Για την Ελλάδα, πάλι, αυτή είναι μια καινούρια προσπάθεια. Ο Βασίλης Σπανούλης τώρα προσπαθεί να βάλει τις βάσεις για το πως θέλει να παίζει η ομάδα του. Αναμφίβολα η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο ανεβάζει επίπεδο το σύνολο, που είναι γεμάτο ποιοτικούς κι έμπειρους παίκτες, παρόλο που υπάρχουν ορισμένες απουσίες που «πονούν», όπως για παράδειγμα εκείνη του γκαρντ Κώστα Σλούκα. Πάνω από όλα, όμως, υπάρχει τεράστιο κίνητρο. Η Ελλάδα δεν έχει βρεθεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2008, πολύς χρόνος για μια ομάδα του δικού της βεληνεκούς.

ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ BETSSON!

Η Ελλάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά. Νίκησε την Πολωνία με 78-73 και για το τουρνουά Ακρόπολις ξεπέρασε το Μαυροβούνιο με 86-57 και διέλυσε τις Μπαχάμες με 102-75. Δίχως αμφιβολία νιώθει ικανή να πετύχει στην αποστολή της κι έπειτα από χρόνια απογοητεύσεων στο περιβάλλον της υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός. Για τους αναμενόμενους πόντους του παιχνιδιού, το Over 161,5 προσφέρεται στο 1,85** με το Under στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr