Μπάσκετ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 92-86: Μία νίκη από τον τίτλο οι «ερυθρόλευκοι»! [vid]

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024 - 23:18

Με κορυφαίους τους Κάναν, Γουίλιαμς-Γκος και Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στους τελικούς της Basket League και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 92-86: Μία νίκη από τον τίτλο οι «ερυθρόλευκοι»! [vid]

Ο Γουίλιαμς Γκος (19 πόντους, 4/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 4 ασίστ) και ο Αϊζάια Κάναν (16 πόντους, 3/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα) υπέγραψαν μια νίκη - μισό τίτλο για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ! Το 92-86 επί του Παναθηναϊκού, φέρνει τους πρωταθλητές στο 2-0, μόλις 40 λεπτά μακριά από την υπεράσπιση του τίτλου τους με δύο ευκαιρίες ματς μπολ.

Η καθοριστική στιγμή ήταν το ξέσπασμα του Κάναν, ο οποίος, παίζοντας τα τελευταία του παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, πέτυχε 9 συνεχόμενους πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, δίνοντας προβάδισμα 60-46 (28’) και αφήνοντας τον Παναθηναϊκό ανήμπορο να επιστρέψει.

Παράλληλα, ο Γκος αναδείχθηκε MVP των δύο πρώτων τελικών, αλλά η κατάκτηση του πρωταθλήματος απαιτεί τρεις νίκες, κάτι που ο Ολυμπιακός γνωρίζει καλά από το 2002, όταν έχασε τον τίτλο από την ΑΕΚ παρά το προβάδισμα 2-0.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ (17 πόντους, 9 ριμπάουντ) έκανε μεγάλη ζημιά στον Παναθηναϊκό, ενώ οι Πήτερς (15 πόντους) και Παπανικολάου (11 πόντους) ήταν επίσης εξαιρετικοί. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ο Λεσόρ (21 πόντους, 9 ριμπάουντ, αλλά και 5 λάθη) πάλευε μόνος του, ενώ ο Νάν αστόχησε (1/8 τρίποντα) χαλώντας πολλές επιθέσεις. Ο Σλούκας (12 πόντους, 5 ασίστ, αλλά και 3 λάθη) δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά, σημειώνοντας μόλις 4 πόντους στο δεύτερο μέρος όπου κρίθηκαν όλα.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.