Μπάσκετ

Με Χίρο το Μαϊάμι στο Game 5 των τελικών [vid]

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 - 22:11

Όπως αναφέρει ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο γκαρντ των Χιτ θα δώσει το «παρών» στον πέμπτο τελικό του Ντένβερ.

Με Χίρο το Μαϊάμι στο Game 5 των τελικών [vid]

Μια σημαντική επιστροφή θα έχει το Μαϊάμι στον πέμπτο τελικό του NBA, τα ξημερώματα της Τρίτης. Εκεί όπου οι Νάγκετς έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Αντίθετα, οι Χιτ παίζουν το τελευταίο τους… χαρτί! Αλλιώς η σεζόν τελειώνει εδώ, με το σκορ στους τελικούς να είναι 4-1!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ενός εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ στο NBA, ο Τάιλερ Χίρο θα δώσει το «παρών» στο ματς που θα γίνει τα ξημερώματα της Τρίτης στο Ντένβερ. Εκεί όπου οι πρωταθλητές Ανατολής θα επιδιώξουν την επιστροφή στη «μάχη» της διεκδίκησης του τίτλου.

Αν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του έγκριτου Αμερικανού δημοσιογράφου, τότε ο Έρικ Σπόελστρα θα έχει ένα ακόμα «όπλο» στη «μάχη» για τον τίτλο. Θυμίζουμε πώς ο Χίρι υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο, στον πρώτο γύρο των playoffs με τους Μιλγουόκι Μπακς. Στη συνέχεια υπεβλήθη σε επέμβαση και τώρα ετοιμάζεται για την επάνοδο στη δράση.

Ειδικότερα, θα είναι ένα πολύ δυνατό come back και δύναμη για τους Χιτ στο ματς αυτό. Καθώς ο Χίρο είναι ο δεύτερος σκόρερ για το Μαϊάμι με μέσο όρο 20 πόντους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr