Μπάσκετ

Ο Παναθηναικός ενδιαφέρεται για τον Γκουντάιτις!

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 10:01

Ο Παναθηναικός θέλει τον έμπειρο Αρτούρας Γκουντάιτις, ο οποίος μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Ιταλική Νάπολι. 

Ο Παναθηναικός ενδιαφέρεται για τον Γκουντάιτις!

Στις τάξεις του Παναθηναικού, ξεκίνησαν πολύ δυνατά την μεταγραφική προεργασία για την προσεχή επίπονη μπασκετική σεζόν. Καθώς στόχος τους είναι να φτιάξουν ένα σύνολο, όπου θα διεκδικήσει στα ίσια το Ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο από τον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως στην Euroleague, να πραγματοποιήσουν μία πολύ καλή πορεία, με αποτέλεσμα να βρεθούν οκτάδα της διοργάνωσης.

Οι άνθρωποι του συλλόγου με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, πρώτα από όλα έδωσαν μεγάλη έμφαση στους παίκτες, όπου θα στελεχώσουν την περιφέρεια. Αποκτήθηκαν οι Γουόλτερς, Καλαιτζάκης, Άντριους, αλλά και ο έμπειρος παίκτης Γκριγκόνις.

Πλέον είναι έτοιμοι να βγουν στην αγορά για την απόκτηση ενός πολύ καλού σέντερ, όπου θα είναι δίπλα στον Παπαγιάννη, αλλά και θα το στελεχώσει.

Έτσι σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πράσινοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον πολύ καλό και δυναμικό παίκτη Αρτούρας Γκουντάιτις. Ο συγκεκριμένος παίκτης, αγωνίζεται στην Ιταλία, με τα χρώματα της Νάπολι.

Για αυτό το λόγο θα δώσουν μεγάλη μάχη, με αποτέλεσμα να τον πείσουν να φορέσει την φανέλα του Παναθηναικού από την νέα μπασκετική σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.