Μπάσκετ

Αποθεώθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης στο ΣΕΦ

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 19:39

Για τον αρχηγό των ερυθρόλευκων το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν αποκλείεται να είναι το τελευταίο της καριέρας του

Αποθεώθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης στο ΣΕΦ

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι από τους παίκτες που συγκεντρώνουν πάνω τους τα βλέμματα αναφορικά με τον τελικό στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τους πράσινους στον 3ο τελικό κι ενώ προηγείται 2-0 στις νίκες. Αν πάει μια ακόμα θα κατακτήσει και το πρωτάθλημσα.

Κάτι που αν συμβεί θα είναι το τελευταίο του Γιώργου Πρίντεζη στην καριέρα του. Είναι κοινό μυστικό πως έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα μιλήσει με την λήξη της σεζόν. Μπορεί να είναι και το αποψινό (17/6) παιχνίδι.

Για τον λόγο αυτό αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Η αρχή έγινε με του που εμφανίστηκε έξω από το γήπεδο.

Και η συνέχεια μέσα στο παρκέ όπου όλοι θέλουν να τον δουν να κατακτά το πρωτάθλημα. Βέβαια αυτό θα φανεί αν θα γίνει στο τέλος του αγώνα. Γιατί ο Παναθηναϊκός θέλει να βγάλει αντίδραση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.