Στην κορυφή της Ευρώπης ο Καραλής!
Ο Εμμανουήλ Καραλής χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο (και μοναδικό) μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, στο Άλπεντοορν της Ολλανδίας.

Η Ευρώπη πλέον ανήκει στον Εμμανουήλ Καραλή, που εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Μόντο Ντουπλάντις στο Άπελντοορν και κατέκτησε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου.
Ο “Μανόλο” απέδειξε σε ακόμη έναν μεγάλο αγώνα ότι το 2025 είναι η χρονιά του, που μετά τα έξι σερί πανελλήνια ρεκόρ, ανέβηκε και στην κορυφή της Γηραιάς Ηπείρου στην Ολλανδία με άλμα στα 5,90μ.
Έτσι, έγινε ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία του κλειστού στίβου που παίρνει χρυσό στο άλμα επί κοντώ.
Μάλιστα, σε μία απίστευτη ένδειξη συναδελφικότητα και δείγματος ευγενούς άμιλλας, ο 26χρονος άλτης μοιράστηκε το πρώτο σκαλί του βάθρου με τον Μένο Φλοον.
Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr