Άλλα Σπορ

Κροατία-Ελλάδα με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024 - 09:17

Στο «Paris Aquatic Centre», η Κροατία αντιμετωπίζει την Εθνική Ελλάδας πόλο για την 4η αγωνιστική του Group A στο πλαίσιο του τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η Κροατία είναι μια από τις μεγάλες δυνάμεις και το ματς σημαίνει πολλά για εκείνη, καθώς και για την Ελλάδα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές σε στοιχήματα σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Κροατία-Ελλάδα με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Ο άσος της Κροατίας δίνεται στο 2,00** και το διπλό της Ελλάδας το συναντάμε στο 2,35** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, σε όλα τα μεγάλα ματς του κουπονιού είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό event.

SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Στην αναμέτρηση Κροατία – Ελλάδα τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες που ανήκουν στην ελίτ του αθλήματος, έχουν πολύ καλά στατιστικά στην ιστορία τους και παράλληλα τεράστια παράδοση στην υδατοσφαίριση ανδρών και κάλλιστα μπορούν να χαρακτηριστούν ως υποψήφιες για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Οι δύο εθνικές ομάδες συναντήθηκαν σε φιλικό στις 5 Ιουλίου και η Κροατία επικράτησε της Ελλάδας με 8-7. Η Κροατία είναι αήττητη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Ελλάδα. Νίκησε σε τρία από αυτά τα ματς, ενώ ένα έληξε ισόπαλο. Η τελευταία νίκη της Ελλάδας επί της Κροατίας σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2022 με 9-7.

Η Κροατία έχει 8/8 συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης έχει κατακτήσει τρία μετάλλια στην ιστορία της από το 1992 ως τώρα. Πήρε το χρυσό το 2012 στο Λονδίνο καθώς και δύο αργυρά στην Ατλάντα το 1996 και στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016. Στο Τόκιο πριν από τρία χρόνια δεν τα πήγε τόσο καλά όσο θα ήθελε, αλλά φέτος κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα και νιώθει πως μπορεί να φτάσει ψηλά στο Παρίσι. Η Κροατία μπήκε καλά στο τουρνουά νικώντας με 11-8 το Μαυροβούνιο, αλλά έπειτα έχασε με 14-11 από την Ιταλία. Την Πέμπτη έπαιξε με τη Ρουμανία και επικράτησε με 11-8, παίρνοντας από το ξεκίνημα την πρωτοπορία στο σκορ.

Η Ελλάδα, από την πλευρά της, μετά το ασημένιο στο Τόκιο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023 στη Φουκουόκα, πιστεύει στις ικανότητές της και πως μπορεί να πετύχει κάτι καλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Εξάλλου, είναι συνεπής ομάδα ιστορικά με 12 διαδοχικές παρουσίες στον θεσμό. Η Ελλάδα στο τουρνουά στο Παρίσι άρχισε με νίκη 14-7 επί της Ρουμανίας δείχνοντας την επιθετική δύναμή της, αν και προκάλεσε αμφιβολίες για την άμυνά της. Οι οποίες εντάθηκαν παρά τη νίκη της με 17-16 στα πέναλτι επί του Μαυροβουνίου. Ωστόσο, έδειξε κι εκεί την ποικιλία που έχει στην επίθεση. Την Πέμπτη αντιμετώπισε τις ΗΠΑ, των οποίων επικράτησε με 13-11 και εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά. Η κατάκτηση του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου από την Ελλάδα προσφέρεται στο 6,00**, ενώ το να αναδειχθεί χρυσή Ολυμπιονίκης η Κροατία προσφέρεται στο 8,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Στο αγωνιστικό κομμάτι του ματς Κροατία – Ελλάδα το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να παρουσιάσουν την καλύτερη εκδοχή τους στην πισίνα. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει σ' έναν ολόκληρο αγώνα, αλλά σε διαστήματα των παιχνιδιών που έχουν δώσει ως τώρα στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου. Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η διαχείριση των δυνάμεων μιας και δίνουν συνεχόμενα ματς υψηλών απαιτήσεων σε περιβάλλον μεγάλης πίεσης.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν στοίχημα και για τις δύο αυτές εθνικές ομάδες. Η Κροατία και η Ελλάδα πήγαν στο Παρίσι με στόχο να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο. Το να σημειωθούν Over 21,5 γκολ στο παιχνίδι προσφέρεται στο 1,95**, ενώ το Under 21,5 δίνεται στο 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr