Άλλα Σπορ

Γκραν πρι Βρετανίας: Ο Χάμιλτον είναι εδώ!

Κυριακή, 7 Ιουλίου 2024 - 19:45

Καλώς τον και ας άργησε! Δυόμιση χρόνια μετά την τελευταία νίκη του, ο Βρετανός πέτυχε έναν θρίαμβο στην πατρίδα του, στο γκραν πρι του Σίλβεστόoυν, ξεσηκώνοντας τους συμπατριώτες του στην ιστορική πίστα!

Γκραν πρι Βρετανίας: Ο Χάμιλτον είναι εδώ!

Ο Λιούις Χάμιλτον επανήλθε στο βάθρο των νικητών μετά από μια μακρά περίοδο ανομβρίας, αφού είχε να σημειώνει νίκη από το 2021.

Ο βρετανός που χθες είχε ραντεβού με την Ιστορία ανέβηκε στο βαθρο μετά από 2,5 χρόνια απουσίας, η τελευταία του νίκη ήταν στο γκραν πρι της Σαουδικής Αραβίας, το 2021.

Ο 39χρονος πιλότος και επτα φορές παγκόσμιος σημείωσε την 104 νίκη της καριέρας του. «Ποτέ δεν το έβαλα κάτω, συνέχισα να δουλεύω με την ομάδα μου, που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια» ανέφερε ο Χάμιλτον μετά τη νίκη του.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Μαξ Φερστάπεν ενώ την τριάδα στο βάθρο συμπλήρωσε ο Λαντο Νόρις με McLaren. Στη βαθμολογία των οδηγών προηγείται ο Μαξ Φερστάπεν με 255 βαθμούς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr