Άλλα Σπορ

Νέο πλήγμα για την εθνική πόλο [vid]

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 20:54

Μετά τον Ζερδεβά, ο Θοδωρής Βλάχος δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Παπαναστασίου για τον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Νέο πλήγμα για την εθνική πόλο [vid]

Νέο πρόβλημα για τον προπονητή της εθνικής πόλο Ανδρών ενόψει του μικρού τελικού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Διότι ματς της Κυριακής που θα κρίνει το χάλκινο μετάλλιο, οι απουσίες για την Ελλάδα δεν θα είναι μια, αλλά δύο. Μετά τον Μάνο Ζερδεβά, στα πιτς βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Τραυματισμός στον ημιτελικό

Περίπου δύο λεπτά πριν το φινάλε του ημιτελικού με την Ιταλία, ο Παπαναστασίου δέχθηκε ένα χτύπημα στο πρόσωπο. Στην επίθεση των Ιταλών. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ματς. Η πρώτη εκτίμηση ήταν πώς έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο διεθνής περιφερειακός μετέβη σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης. Για να υποβληθεί εξετάσεις και να διαπιστωθεί με ακρίβεια το μέγεθος του τραυματισμού του.

Χάνει τον μικρό τελικό

Με το κάταγμα στην μύτη, ο Παπαναστασίου θα χάσει τον κυριακάτικο αγώνα με τον ηττημένο του ματς της Ισπανίας με την Κροατία. Δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, στη «μάχη» για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Συνεπώς το έργο των διεθνών και της εθνικής ομάδα θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο, στην προσπάθεια για να κατακτήσουν ένα μετάλλιο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr